Jeg tilbyder

Specialister i hele paletten af maleropgaver

For Jysk MalerService er der ikke den udfordring, jeg ikke kan klare. Hvad enten du som privatperson eller virksomhed har brug for en dygtig maler med et smil på læben, så er jeg den rette person til opgaven. Jeg udfører alt inden for malerarbejde, uanset om opgaven er lille eller stor, og jeg gør en dyd ud af at levere et stykke kvalitetsarbejde - hver gang.

 

Jeg finder en løsning, der passer til dig

Trænger væggene til en ny, frisk farve, eller skal vinduerne have en beskyttende og fornyende omgang maling? Så står jeg klar til at udføre opgaven for dig. Jysk MalerService tilbyder naturligvis også gerne rådgivning, hvis du er i tvivl om farvevalg, materialer eller andet. Med min store erfaring kan jeg finde den helt rette løsning, der indfrier dine ønsker og passer til dine behov.

Vi tilbyder vi professionelt malerarbejde både indendørs og udendørs.

 

Vi tilbyder blandt andet:

  • Reparation af murværk
  • Træbeskyttelse
  • Maling af sommerhus
  • Maling ifm. nybyggeri
  • Træværk og lister
  • Spartling
  • Vægmaling og loftmaling
  • Maling ifm. renovering
Kontakt Jysk MalerService

Malerarbejde

Jeg står hos Jysk MalerService altid klar til at levere et flot stykke malerarbejde af høj kvalitet, uanset opgavens omfang og karakter. Det gør jeg, fordi min faglige stolthed ikke tillader mig andet. Det er nemlig min mission at levere flotte resultater af høj standard til tiden - hver gang!

 

Trænger dine lofter, vægge, vinduer eller døre i huset til en opfriskende omgang maling, så står jeg til rådighed med min ekspertise. Jeg ved, det kan være svært at få overblik over alle muligheder og at tage en beslutning, og derfor rådgiver jeg dig naturligvis gerne om farvevalg, kvalitet, materialer med mere, så du får akkurat den løsning, du drømmer om.

Kontakt os i dag

Tapetsering

Med tapetsering kan du give en væg eller et rum et helt særligt udtryk. Der findes et utal af mønstre og tapettyper, så du kan få et unikt udtryk, der passer perfekt til lige netop din stil og smag. Jeg tilbyder naturligvis rådgivning i de uendeligt mange muligheder, der findes, så du får skabt akkurat den stemning, du drømmer om.

 

Tapetsering kræver en helt særlig teknik, stor erfaring og ekstra præcis hånd. Det kan jeg hos Jysk MalerService naturligvis tilbyde. Som professionelt malerfirma sørger jeg nemlig altid for en flot og korrekt udført tapetsering, som du er tilfreds med, og jeg som fagmand kan være stolt af.

Kontakt Jysk MalerService

Spartling

En grundig og omhyggelig spartling inden malerarbejdet er alfa og omega for et tilfredsstillende resultat. På den måde sikres det nemlig, at væggen er glat og jævn, så der er de optimale betingelser for et tilfredsstillende malerresultat. Hos Jysk MalerService tilbyder jeg spartling i forbindelse med malerarbejde. Jeg har stor erfaring med alle former for spartling, og jeg springer ikke over, hvor gærdet er lavest.

 

Hvad enten din væg er af gips, beton eller puds, så kan jeg spartle væggen og skabe grobund for et smukt malerresultat. Jeg undersøger forinden væggen grundigt for ujævnheder, huller og revner, og på den baggrund udvælger jeg de rette teknikker, materialer og spartler, der passer til den enkelte vægs tilstand. Lad trygt Jysk MalerService om at skabe det optimale grundlag for et flot stykke malerarbejde, uanset om det drejer sig om din husfacade, badeværelset eller en enkelt væg.

Kontakt Jysk MalerService

Vinduer

Hos Jysk MalerService tilbyder jeg at klare opgaven, når dine vinduer indendørs eller udendørs trænger til en opfriskning. Fordi maling af vinduer er en opgave, der kræver erfaring og en særligt præcis hånd, er det en god idé at lade en professionel om opgaven. På den måde sikrer du dig et flot og tilfredsstillende resultat, der holder længe.

 

Om du skal have malet et enkelt vindue eller alle vinduer i hele bygningen er underordnet. Jeg står nemlig altid klar til at løse opgaven, når du skal have malet vinduer. Hos Jysk MalerService har jeg erfaringen, der sikrer, at opgaven bliver udført korrekt, præcist og med de rette materialer og teknikker.

Kontakt Jysk MalerService

Lakering

Ønsker du at give dine møbler, gulve, køkkenlåger eller trapper et nyt udseende, der samtidig er yderst holdbart? Så er lakering en glimrende mulighed. Jysk MalerService tilbyder professionel lakering, der med sin opfriskende evne og gode holdbarhed er en populær løsning.

 

Hvad enten du ønsker lakering med farvet eller transparent lak, kan jeg med min store erfaring tilbyde en omhyggelig og præcis lakering, som munder ud i det flotteste slutresultat. Jeg står også altid klar med gode råd, hvis du har spørgsmål eller er det mindste i tvivl om, hvilken type lakering du skal vælge.

Kontakt os i dag

Jysk Malerservice ApS

FIRMAOPLYSNINGER

Jysk Malerservice ApS
Byvænget 7
7800 Skive

CVR: 43064762

Kvinden bag Jysk MalerService er udlært maler Henriette Antonsen. Med en mission om at sætte kulør på din tilværelse står hun med et stort smil på læben altid klar til at svinge penslen, hvad enten din maleropgave er indendørs eller udendørs.